Blank space or White/black patches in sketchup vray rendering

HI, Can anyone please help me to understand this error. In few of my renders i often gets this type of solid colour renders. I’ve attached my sketcchup scene with vray rendered image. And in other scenes I can see the material properly but in few renderes this error happens. Please if anyone knows how to solve it let me know.

Thank you.

Do you have Progressive rendering turned on?
Otherwise it will use Bucket rendering, one of the issues with which can be blank spots. If you do some googling you’ll be able to find out more about which settings to fiddle with to improve things

Your scene isn’t attached.

Can you highlight what is an error in the image, without knowing what is right it’s hard to know what is wrong here.

Hi. I’m attaching the 2d here. If you can see the pink part which is there in 2d I’ve highlighted it with red box. It is not rendered in Vray as shown it’s coming white. But in other render scenes it’s showing properly pink. So can you please help me knowing why it’s like that

Hi, yes. My progressive rendering is on.

Thank you for replying.

I’ve attached the highlighted error in the reply please do check. :slight_smile:

1 Like

Is your model created correctly, with all the geometry grouped by elements and not loose? Are all the faces correctly oriented, with the white facing out?

Hi, My geometry is loose not in group. Does it affect the rendering if the object is not in group?

Basics of SketchUp at learn.sketchup.com

That’s why I asked. :wink:

Forum search Search results for 'v-ray raw geometry' - SketchUp Community

1 Like

Thank you so much for putting efforts in replying. I will check all this things. And see if it solves my problem. :slight_smile:

This topic was automatically closed 183 days after the last reply. New replies are no longer allowed.